Orkide Vinduet

OV - Orkide Vinduet
Du er her: orkidevinduet.dk: forside > orkidefoto > hessel05

Hesselbækgård - Hobby udstilling 2005

I 2004 blev vi medlem af Nordsjællandskredsen, og var med til deres efterårs hobbyudstilling. I foråret 2005 var vi så i rollen som koordinator og udstillingshold på kredsens hobbyudstilling på Hesselbækgård.

I dagens anledning måtte vores gamle victoria blommetræ lade livet. Vi syntes selv det blev en ganske flot udstilling, og for en gang 1. gangs amatører havde vi heldet med os, men i dag vil jeg nok have syntes det kunne være gjort bedre - udstillingen er jo næsten lidt flad i det. Må dog indrømme at det i stor grad er de samme ideer vi arbejde med når vi laver udstilling i dag, dog er vores mosfrug (misbrug) ikke blevet mindre.

Men det var en god start, og ejerne af stedet er dejlige mennekser som er nemme at snakke med, så forårs udstillingen hos dem er næsten ved at være en fast tradition og falder ofte sammen med cattleyaernes forårs blomstring. Så det er en fornøjelse at starte foråret med den lille hobbyudstilling, hvor vi også gerne demostrerer ompotning. Så selvom jeg måske er lidt hæs og brokker mig, så er det dejligt at komme ud og snakke om orkide familien med en masse folk.


FotoMapper

A ~ B ~ C ~ D ~ E ~ F ~ G ~ H ~ I ~ J ~ K ~ L ~ M ~ N ~ O ~ P ~ Q ~ R ~ S ~ T ~ U ~ V ~ W ~ X ~ Y ~ Z ~
Opdateret de sidst 30 dage

Orchidegartneriet
OrchideHuset

Vilde orkideer

EOC København 2000
Roskilde 2004
Hesselbækgård 2005
Dijon, WOC 2005 -NY
Gøteborg 2006
Dresden 2006
Kbh Botanisk Have
Sofiero Trophy 2007
Lund 3 landskamp 2007
Billedserie af opstilling af ustilling (Lund 07)
Sofiero Trophy 2010 - 3 landkamp -NY
www.orkidevinduet.dk
- dit vindue ind i orkideernes verden
Copyright © 1998-2013
OrkideVinduet & diverse bidragsydere.