Orkide Vinduet

OV - Orkide Vinduet
Du er her: orkidevinduet.dk: forside > copyright

Orkide Vinduet og copyright ©

Links til lidt om Copyright:

Orkide Vinduet er stedet hvor jeg (Karen) deler ud af mine tanker og glæden ved at dyrke orkideer. Det tager en del tid at skrive artikler, arts beskrivelser, billeder redigering, så det er derfor ret nedslående når folk vælger at snuppe et billeder, eller lige så slemt nuppe noget af teksten, på trods af at alle sider er tydeligt markeret som værende copyright beskyttede.

Alle billederne er taget af os selv, eller bragt med fotografens tilladelse.

Har du evt brug for at låne et billed til en artikel eller noget, så spørg. Normalt kan det arrangeres, men kræver selvfølgelig af fotografen bliver krediteret. Det er selvfølgelig lovligt at bruge citater i forbindelse med egenskreven tekst, jeg vil dog bede om at sådanne citater holdes på en rimelig længde, at de er klart markeret og altid er fulgt af et link tilbage til orkidevinduet så ingen er i tvivl om hvor citatet kom fra.

Selvom om du "bare" låner til din private hjemmeside, så er det stadigvæk overtrædelse af loven om ophavsret, og hvorfor ikke være original og tage dine egne billeder og skrive din egen tekst. Kopiering af orkidevinduet.dk er jo bare en kedelig gentagelse.

Så lad vær!! Jeg skal nok opdage det, før eller senere, og jeg bliver både sur og ked af at se den slags misbrug af mit og andres arbejde.

Med venlig hilsen
Karen Frederiksen & Tom Steenberg

Kultur Ministeriets Infokiosk om copyright
- Læs letforståelig spørgsmål og svar om copyright.

God citatskik og plagiat i tekster
Vejledende retningslinjer lavet af Kultur Ministeriet, for selvfølgelig må man bruge en kilde, man skal bare gør det klart og tydeligt og så ikke overdrive det.

©

Forbehold: Vi er klar over der ikke er nogen entydig formular for hvordan orkideer bør og skal dyrkes. Ej heller står vi til ansvar for eventuelle fejl eller mangler i databasen, men modtager gerne kommentarer.
www.orkidevinduet.dk
- dit vindue ind i orkideernes verden
Copyright © 1998-2013
OrkideVinduet & diverse bidragsydere.